Emel Yıldırım şehit düşen babasını anlattı! Gözyaşlarına boğuldu

Katıldığı bir televizyon programında, 6 yaşındayken babasının şehit olduğunu söyleyen Emel Yıldırım, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

360 TV'de ekrana getirilen Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının bu haftaki konuğu eski Türkiye 2. güzeli Emel Yıldırım oldu. Yıldırım, ailesi hakkında konuşurken 6 yaşındayken babasının şehit düştüğünü söyledi. Emel Yıldırım, gözyaşlarına hakim olamadı.

Yıldırım, "Asker çocuğuyum. Babam ben 6 yaşındayken vuruldu, şehit oldu. 3 abim var, evin tek ve en küçük kızı benim. Babam öldüğünde 42 yaşındaydı. Ben bu konuları çok konuşmam. 18 yaşındayken yarışmaya girmiştim. Abilerim beni kısıtlamadılar. En büyük abim astsubay, benim büyüğüm de özel harekattı. El bebek gül bebek büyütüldüm ama onların karışması gerekecek şeyler yapmadım. Eskiden her şey çok daha güzeldi" dedi.

Kalaycıoğlu'nun "Babanla anı biriktirebildin mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Sanki Allah'ın bana bir lütfuymuş gibi 6 yaşına kadar çok net yaşadım babamı. Her günüm onunla geçti. Babamın çalıştığı karakol eve çok yakındı ve sabah uyandığım gibi karakola giderdim, asker de beni eve getirirdi. O denli babama aşıktım. Uyuduğumda da hep 'baba' diye sayıklardım. Şehitlik çok güzel bir mertebe ama bana acısı çok büyüktü. Babam keşke yaşasaydı. Baba ve Babalar Günü denildiğinde bende akan sular duruyor. İnşallah öbür dünyada babamla karşılarız. Abimleri babamın yerine koyduğum dönemler oldu. O yaşta babamın tabutunu gördüğüm için travma oldu ve cenazelere katılamam. Şehit denildiğinde de kalbimin hızlı atması da bir travma. Ülkemizde şehit olduğunda da paylaşım yapamıyorum babamdan dolayı."

Leicester City, Derrick Köhn'ün peşine düştü SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Yapay zekadan EURO 2024 Türkiye tahmini Yeniden Refah Partisi'nde toplu istifa şoku! Yayıncı Füsun Ant hayatını kaybett FLAŞ! Mesai saatleri ve vergilere yeni düzenleme