Emekliler dikkat: Ödemeler bugün başlıyor

Emekliler için önemli bir ek gelir olan emekli ikramiyesi için tarih netleşmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bayram ikramiyelerinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını açıklamıştı. Emekli ikramiyesi bugün hesaplara yatacak. Bayram ikramiyesi SSK emeklilerine 5-6 Temmuz’da, Bağ-Kur emeklilerine 7 Temmuz’da ödenecek.

Yaklaşık 12 milyon emeklinin bayram ikramiyeler bugün ödenmeye başlıyor. Ödemeler 8 Temmuz'a kadar sürecek. Daha önce 1100 lira olarak ödenen ikramiyenin bu bayramda da aynı miktarda hesaplara yatırılması bekleniyor. Memur emeklileri için ikramiyeler 2-5 Temmuz'da hesaplarda olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklamasına göre maaş günü 1 Temmuz olan 4/C'li memur emeklilerinin ikramiyeleri bugün hesaplarına yatırılacak.

Maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4/C'li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak.

İŞÇİ EMEKLİLERİNE ÖDEMELER 5-6 TEMMUZ'DA

4/B'li Bağ-Kur emeklileri için ise ikramiye ödemeleri 7 Temmuz'da yapılacak.

Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4/A'lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz'da yapılacak.

22-26 Temmuz'da maaş alanlara ise ikramiyeleri 6 Temmuz'da ödenecek.

MEMUR VE EMEKLİLERE YÜZDE 40’IN ÜZERİNDE ZAM SİNYALİ

Asgari ücretin açıklayan Erdoğan memur ve emeklilerin maaşlarına gelecek olan zammın da sinyalini verdi. Pazartesi günü açıklanacak olan Haziran ayı enflasyonu sonrasında memur ve emeklilerin maaşlarına gelecek zam belli olacak. Buna dikkatleri çeken Erdoğan “Kamu çalışanlarımızın emeklilerimizin maaşlarına yüzde 40'ın üzerinde enflasyon farkı artışı zaten yapılacak” dedi.

İsmail Kartal, Krunic'i yedek soyunduracak Sayısı artmıyor ama: Yeni taksi uygulaması geldi Fernando Santos'un yerine Erol Bulut iddiası Çanakkale'de göçük: 2 işçi hayatını kaybetti Galatasaray mutsuz olan Sadio Mane'nin peşinde Elmas gibi ışıl ışıl parlayacak! İşte tüyosu