El Kaabi yine şovunu yaptı, Olympiakos'u finale taşıdı. UEFA Avrupa Konferans Ligi finalinde Olympiakos ile Fiorentina karşı karşıya gelecek

Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde en önemli üçüncü organizasyonunda Olympiakos ve Aston Villa karşı karşıya geldi. İlk maçı 4-2 kazanan Olympiakos evinde 2-0 kazanarak finale yükselen taraf oldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ikinci finalist Olympiakos-Aston Villa maçıyla belli oldu.

Yunan ekibi Olympiakos ilk karşılaşmada rakibini Ayoub El Kaabi (3) ve Santiago Hezze’nin attığı gollerle 4-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Evindeki maçı da 2-0 kazanan Olympiakos finale yükseldi. Galibiyet golleri Ayoub El Kaabi'den geldi. Olympiakos, finalde İtalyan ekibi Fiorentina ile karşılaşacak.

Avrupa Konferans Ligi'nde final heyecanı, 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'da yaşanacak.

ESKİ HATAYSPORLU ŞOV YAPTI

Daha önce Türkiye'de Hatayspor forması giyen El Kaabi, İngiltere'de hat-trick yapmıştı. Yunanistan'daki maçı da boş geçmeyen oyuncu iki maçta 5 gol bularak final yolunda büyük katkı sağladı.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Derbi öncesi futbolcular arasında kavga! Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı