Eda Baba bu topraklara ait eserlerden oluşan Aile Albümü'nü yayınlıyor

Yaklaşık 15 yıldır müzik sahnesinde olan müzisyen Eda Baba’nın her birinin sesi ayrı güzel aile fertleriyle bir araya gelerek söylediği bu topraklara ait eserlerden oluşan Aile Albümü'nü 21 Ocak 2022’de tüm dijital platformlardan dinleyici ile  buluşturacak.

21 Ocak 2022’de tüm dijital platformlardan dinleyici ile  buluşacak “Aile Albümü”, yaklaşık 15 yıldır müzik sahnesinde olan müzisyen Eda Baba’nın her birinin sesi ayrı güzel aile fertleriyle bir araya gelerek söylediği bu topraklara ait eserlerden oluşuyor.

Albüm, müziğe evvel ezelden yatkınlığı olan fakat profesyonel anlamda bu becerilerini hayata geçirmemiş diğer “Baba” ailesi üyeleriyle kızlarının en duygulu buluşmasına işaret ediyor. Ailenin geçmiş yıllarda evde kurulan ve rakının eksik olmadığı dost meclisi masalarında mutlak seslendirilen eserlere ev sahipliği yapan "Aile Albümü", bu sofraların birleştirici gücü ve yarenliğini müzikle bir araya getiren "ilk"lerden olmayı başarıyor.Eda Baba’nın sesini annesi, babası, ablası ve erkek kardeşi ile farklı türkülerde buluşturan albüm, ailenin müzik tutkusuna yıllar sonra bir armağan niteliği taşıyor.

“Aile Albümü”nde ayrıca Eda Baba çok sevilen bir türküyü solo olarak, çocukluk döneminden beri anne ve babasının sesinden dinlediği bir başka türküyü de aile bireylerinin tümüyle, coşkuyla seslendirdi.

Eserlerin düzenlemelerini, Barabar grubundan da tanıdığımız ve bu türün en öne çıkan başarılı aranjörlerinden Fırat İkisivri üstlendi. Kendisi ayrıca Eda Baba’nın ilk solo albümü “Bir Küçük Tebessüm”ün de aranjörüdür.

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi Bankalara kredi borcu olanlar dikkat Bankalar faizsiz kredi veriyor: İşte şartlar... WhatsApp'ta devrim gibi yenilik Eski bakan Yılmaz evinde ölü bulundu Ünlü iş insanına silahlı saldırı!