e-Okul VBS ne zaman kapanacak. 2023 e-Okul not girişi ne zaman kapanıyor. e-Okul öğrenci giriş ekranı MEB

Okulların kapanması için geri sayım başladı. 2022-2023 eğitim öğretim dönemi 16 Haziran'da sona erecek. Yazılı ve sözlü sınavların notlarını sorgulamak isteyen öğrenciler ve veliler, not sorgulama ekranı olan e-Okul'un ne zaman kapanacağını merak ediyor. Peki e-Okul VBS ne zaman kapanacak? 2023 e-Okul not girişi ne zaman kapanıyor? İşte e-Okul öğrenci giriş ekranı MEB.

e-Okul okul sistemiyle alakalı araştırmalar hız kazandı. 

Öğrencilerin sınav notlarının, sözlü ve performans ödevlerinden aldıkları notlar, sınav tarihleri ve devamsızlık bilgileri e-Okul MEB VBS üzerinden sorgulanıyor.

İşte e-Okul öğrenci giriş ekranı MEB.

E-OKUL NE ZAMAN KAPANANACAK?

E-Okul sistemine not girişinin sona ermesiyle e-Okul'un da kapanması bekleniyordu. Ancak yeni uygulama işe e-Okul karne gününe kadar açık olacak.

2023 E-OKUL NOT GİRİŞİ NE ZAMAN KAPANIYOR?

e-Okul VBS (Veli Bilgilendirme Sistemi) üzerinden öğrencilerin okuldaki notları öğreniliyor. Bunun için e-Okul MEB adresine giriş yaptıktan sonra öğrencinin T.C. Kimlik Numarası ve okul numarasını yazarak sorgulama yapılabiliyor.

e-Okul VBS üzerinden sorgulamalar 7/24 gerçekleştirilebilir.

E-OKUL VBS GİRİŞ EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYIN MEB

KARNE GÜNÜ ZAMAN?

16 Haziran'da öğrencilerin karne almasıyla 3 aylık yaz tatili süreci başlayacak.

E-OKUL NOT GÖRÜNTÜLEMESİ YÖNTEMİ

e-Okul ekranına giriş yaptıktan sonra gelen doğrulama ekranında öğrencinin doğum tarihi, günü, eğitim alınan şube ve doğum yeri gibi bilgiler girilir ve sisteme giriş yapılır.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İnternetteki sahte ilanlara dikkat! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde Beşiktaş, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı Arda Güler'den bomba evlilik açıklaması!