Dünyanın en beğenilen sivil toplum kuruluşu seçildi

WIN/Gallup International’ın gerçekleştirdiği araştırmada dünyanın en beğenilen sivil toplum kuruluşu seçildi.

Araştırma şirketi WIN Gallup International, dünya genelinde kâr amacı gütmeyen sivil toplum kuruluşlarının beğenilme seviyesini ve bilinirliğini tespit etmek amacıyla 54 ülkede geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. “Global STK Barometresi 2013” araştırmasına göre dünya genelinde en fazla beğenilen sivil toplum kuruluşu UNICEF oldu.



Araştırmaya katılanların yüzde 66’sı UNICEF’in çalışmalarını çok beğendiğini ve UNICEF hakkında olumlu düşünceye sahip olduğunu belirtti. UNICEF hakkında en fazla olumlu düşünceye sahip olan kıta Asya (yüzde74) olurken, onu Batı Avrupa (yüzde72) ve Güney Amerika (yüzde 69) takip etti.



Araştırma UNICEF’in bilinirlik oranının da çok yüksek olduğunu ortaya koydu. Katılımcıların yüzde 87’si UNICEF ve çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduğunu söyledi.



Araştırma şu ülkelerde gerçekleştirildi:



Türkiye, Kamerun, Kenya, Mozambik, Güney Afrika, Afganistan, Azerbaycan, Çin, Hong Kong, Hindistan, Japonya, Güney Kore, Malezya, Filipinler, Singapur, Ermenistan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Gürcistan, Makedonya, Polonya, Rusya, Sırbistan, Ukrayna, Irak, Lübnan, Fas, Pakistan, Filistin, Suudi Arabistan, Tunus, Kanada, ABD, Avustralya, Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Ekvador, Peru, Avusturya, Belçika, Finlandiya, Fransa, Almanya, İzlanda, İrlanda, İtalya, Portekiz, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere, Romanya.


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!