Dünyaca ünlü uzmanlar İstanbul'a geliyor

Psikoloji İstanbul, özellikle pandemi sürecindeki yoğun evde kapalı kalma döneminin ardından tüm dünyada artış gösteren ‘partner şiddeti’ne dikkat çekmek için 13 Ekim Perşembe başlayacak bir dizi etkinlik düzenliyor. 2022 yılında odağını ‘İlişkilerde Şiddet Kültürü’ başlığı altında belirleyen Psikoloji İstanbul, uzmanlara yönelik panel ve eğitim programıyla ‘partner şiddeti’ne dikkat çekecek.

Ruh sağlığı çalışanları, sosyal çalışmacılar, akademisyenler, şiddetle ilgili birimlerde çalışanlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine açık olacak ‘Partner Şiddeti’ paneli, tüm sunum ve içerikleri ile birlikte, 13 Ekim Perşembe ruh sağlığı uzmanlarına ücretsiz canlı ve online olarak gerçekleştirilecek.

DÜNYACA ÜNLÜ ‘GOTTMANLAR’DAN CANLI VE ONLINE SERTİFİKA EĞİTİMİ

Panelin ardından Gottman Institute kurucuları, dünyaca ünlü ilişki duayenleri John ve Julie Gottman, “Aldatma ve Travma ile Çalışma” eğitiminde 13-16 Ekim tarihlerinde üç gün boyunca katılımcılarla çalışacak. Fiziksel ve online verilecek eğitim programında, katılımcılar dünyaca ünlü ilişki duayenleri John ve Julie Gottman’la bire bir çalışma olanağı bulacak.

Programda ilişkide aldatma ve travma sonrası stres bozukluğundan (TSSB) etkilenen çiftleri tedavi etmek için gerekli olan araştırmaya dayalı ve etkili bir yöntem üç günlük kapsamlı bir eğitimle sunulacak. Katılımcılara John ve Julie Gottman imzalı, uluslararası geçerliliği olan Gottman Institute ve Psikoloji İstanbul onaylı katılım belgesi verilecek.

‘Partner Şiddeti’ paneli ve Aldatma ve Travma ile Çalışma eğitim programı 13-16 Ekim tarihlerinde İstanbul Radisson Blu Hotel’de canlı olarak ve adresinden yapılacak başvuru ile online olarak takip edilebilecek.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Tyler Dorsey, Fenerbahçe Beko kariyerini noktaladı Okan Buruk, Tete'nin ayrılmasına izin verdi Beşiktaş'ta, Ante Rebic sorunu giderek büyüyor Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem İBB Meclisi onayladı; yeni metro hattı geliyor