Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Olivia Newton-John hayatını kaybetti

Grease filminde John Travolta ile sahnedeledikleri performansla hatırlanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Olivia Newton-John 73 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Olivia Newton-John hayata gözlerini yumdu. Acı haberi eşi, John Easterling duyurdu. Newton-John'un Güney Kaliforniya'daki çiftliğinde, ailesi ve sevdikleri yanındayken öldüğü duyuruldu.

Olivia Newton John, 30 yıl önce meme kanserine yakalanmıştı, ölüm nedeni ise açıklanmadı. Ancak TMZ'ye konuşan bir kaynağa göre ünlü oyuncu kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

1971 yılında If Not for You adlı şarkısıyla üne kavuşan Olivia, 1973'te Let Me Be There ile ününe ün kattı. Peşinden ise tüm dünyanın dinlediği Have You Never Been Mellow'u yayınladı.

1978 yılında Grease filminde John Travolta ile birlikte rol aldı ve Sandy'yi canlandırdı. Filmdeki şarkıların büyük bölümü hit oldu. Aralarında You're te One that I want, Summer Nights ve Hopelessly Devoted to You sayılabilir.

Daha sonra Xanadu filminde de rol aldı. 1981 yılında yayınlanan Physical adlı şarkısı 10 hafta listelerde 1 numarada kalarak 80'lerin rekorunu kırdı.

Aynı zamanda iyi bir çevreci ve hayvan hakları aktivisti de olan ünlü şarkıcı 1992 yılında meme kanserine yakalandı. 2013'te hastalığı yendiğini açıklasa da 2017'de yeniden kanser oldu.

Britanyalı olan ancak Avustralya'da yetişen Olivia, 1984 yılında Matt Lattanzi ile evlendi. 1986'da ilk çocuğu Chloe Rose doğdu. Lattanzi'den 1195 yılında boşandıktan sonra 2008'de John Easterling ile evlendi.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Fatih Terim'in adı Al-Ahli ile anılmaya başladı Sergen Yalçın'dan şaşırtan karar ve imza Akpınar'la Suphiye Orancı hakkında yeni iddia 30 yıl önceki uçak faciası: 75 ölü