Dublin'de oynanacak UEFA Avrupa Ligi finalinde Atalanta ve Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde rövanş karşılaşmaları tamamlandı. Rakiplerine toplam skorda üstünlük kuran Atalanta ve Bayer Leverkusen, Dublin'de oynanacak final için yerini ayırtan takımlar oldu.

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçlarında Atalanta-Marsilya ve Bayer Leverkusen-Roma maçları oynanadı.

İtalyan ekibi Atalanta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Marsilya'yı sahasında konuk etti ve mücadeleden 3-0'lık skorla galip ayrılarak UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselen taraf oldu. Atalanta'ya galibiyeti getiren golleri Lookman, Ruggeri ve Toure kaydetti.

LEVERKUSEN KAYBETMEME SERİSİNİ SÜRDÜRDÜ

UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşının bir başka maçında ise bu sezonun en flaş ekibi Bayer Leverkusen sahasında Roma'yı konuk etti.

İtalya'daki maçı 2-0 kazanan Bayer Leverkusen sahasında Roma ile 2-2 berabere kaldı ve toplam skorda Roma'ya 4-2'lik üstünlük sağlayarak UEFA Avrupa Ligi finaline adını yazdırdı. Leverkusen'in golleri Mancini(KK) ve Stanisic'ten geldi. Roma'nın gollerini ise penaltıdan Parades kaydetti.

Atalanta ile Bayer Leverkusen arasındaki UEFA Avrupa Ligi final maçı 22 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00'de Dublin'de oynanacak.

LEVERKUSEN REKOR KIRDI

Son 49 maçında yenilmeyen Bayer Leverkusen, 1963-65 Benfica'ya ait olan yenilmezlik rekorunu kırdı.

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı