Dries Mertens bebeğine Türkçe isim mi koyacak?

Galatasaray'ın futbolcusu Dries Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs'un ikinci bebeklerine Türkçe isim koyma hazırlığında oldukları iddia edildi. Çiftin oğlu Ciro Mertens Galatasaray taraftarının büyük sevgisini kazanmıştı.

Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Dries Mertens'in ikinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Belçikalı futbolcu ile eşi Katrin Kerkhofs bebek bekliyor. Çift bebeklerini kucaklarına almak için artık gün sayıyor.

Ciro Romeo Mertens adında bir oğulları bulunan çiftin kız çocukları olacağı öğrenildi. Ciro Mertens sempatikliği ve tatlılığı ile Galatasaray taraftarının büyük sevgisini kazanmıştı.

Sabah'ın haberine göre, Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı kızına Türkçe bir isim koyma kararı aldı. Çiftin İstanbul'a olan sevgilerinden dolayı böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Mertens çifti ayrıca ismin İngilizce karaktere uygun olmasına dikkat edecek.

Bodrum'da yıldızlar geçidi! Kıvanç Tatlıtuğ... Yüsra Geyik davet tarzıyla olay yarattı! Cesur filmleriyle bir döneme damga vurmuştu! Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu boşanıyor mu? Ünlü oyuncu İstanbul'u terk etti! İşte gittiği yer Danla Bilic bu kez boynuyla gündemde!