Domenec Torrent'in yardımcıları belli oldu

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in yardımcıları ve teknik ekipte görev yapacak isimler belli oldu.

Domenec Torrent, Galatasaray'daki ilk idmanına çıktı. Burak Elmas, "En uygun ismin Torrent olduğunu gördüm. Galatasaray’a son derece büyük artılar getireceğini düşünüyorum ve Galatasaray için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

59 yaşındaki Domenec Torrent'in teknik ekibinde şu isimler yer alıyor;

Yardımcı antrenör: Marc Gonzalo
Yardımcı antrenör: Jordi Guerrero
Yardımcı antrenör: Jordi Gris
Kaleci antrenörü: Ricard Segarra
Athletic/Physical Coach: Julian Jimenez 

Bu isimlerin yanı sıra daha önce Galatasaray altyapısında çalışan Tuğberk Tanrıvermiş'in de ekipte yer alacağı ifade edildi.

Burak Elmas'tan Domenec Torrent açıklaması

Fatih Terim’in görev süresinin ardından takımı teslim edeceği bir ismi, Terim’in yardımcılığına getirme görüşünde olduklarını da söyleyen Burak Elmas, “Görüşmeleri yaparken Fatih Hoca’yla konuştuğumuzda, kendisinin daha üst seviyede görev alması halinde, onun yerine geçebilecek isimleri konuşmuştuk. Bu seviyede bir yardımcılık konusunda Torrent’le görüşüldü. Uzun vadede bu görevi yapabilecek kişilerle görüşüldü. Burada sadece kendisiyle değil, son 2 günde de birçok kişiyle görüştüm. Ama en uygun ismin Torrent olduğunu gördüm. Galatasaray’a son derece büyük artılar getireceğini düşünüyorum ve Galatasaray için hayırlı olmasını diliyorum. Mevcutta bize katkı verecek bir antrenörün, Fatih Hoca’nın daha üste çıkması halinde, takımın başına geçmesi konusunda hem fikirdik. Bu konuda hiçbir tezat görmüyorum. Bu kararı aldığıma göre erken olmadığını düşünüyorum. Görüşmemizde ben de iyi tanıma fırsatı buldum. Böyle bir kararı alırken, Galatasaray Başkanı’nın kendi arzusuna göre karar aldığını düşünmeyin. Son derece kuvvetli bir kişilik. Geçmişte çalıştığı kişilerle de görüştüm. Kendisinin beceri ve bilgileri hakkında görüştüm, en uygun seçeneği tercih ettiğimizi düşünüyorum. Tabii ki bu tür kararların sonuçlarını sahada gördüğünüz zaman daha iyi anlarsınız” dedi. Yönetimden kimlerin Fatih Terim’e karşı, kimlerin yanında olduğu konusunda açıklama yapmayacağını da söyleyen Elmas, “Bugün Galatasaray Başkanı olarak almış olduğum bir karar için oturuyorum. Bu karar alındı. Bu kararın gelişme sürecinin detaylarını paylaşırsak, kararlardan çok kararların alınış şekli tartışılır. Önemli olan kararlardır. Uzun vadeli ya da kısa vadeli planlar değişmedi. Uygulayacak kişi açısından farklı kararlar verilebilir ama planlar değişmedi. Bir karar verdik. Bunu Fatih Hocamızla görüştük ve bir karar alındı. Sebebiyle ilgili hocamız da biz de birçok şey söyleyebiliriz ama Galatasaray’a bir faydası olmaz” diyerek devam etti.

CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Otobüs kazası katliamı: 25 ölü İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun