Dolar sahipleri dikkat Dolarda 31 lira beklentisi! Tarih verildi. İşte 16 Nisan 2024 Salı günü dolar, euro ve sterlinde son durum..

Dolarda 9 günlük tatilin ardından kademeli yükseliş sürüyor. Dolar yeni güne 32,4400 TL'den başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolardaki beklentisini açıkladı. 31 TL'ye düşeceğini söyledi, tarih verdi. İşte 16 Nisan 2024 Salı günü dolar, euro ve sterlin'de son durum..

9 günlük Şeker Bayramı'nın ardından dolarda kademeli yükseliş sürüyor.

İstanbul serbest piyasada 32,4216 liradan alınan dolar, 32,4400 liradan satılıyor. 34,4502 liradan alınan euronun satış fiyatı ise 34,4842 lira olarak belirlendi.

Dün doların satış fiyatı 32,4100 lira, euronun satış fiyatı ise 34,4370 lira olmuştu.

Yatırımcılar İsrail ile İran arasında başlayan gerginliği izliyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Fırsat kollamaya devam edeceğiz" diyerek yatırımcıya tavsiyelerde bulundu.

Memiş, doların şu anda çok ucuz olduğunu belirterek "Beklenen İran misillemesi gerçekleşti. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu çatışma küresel piyasaları bambaşka bir yere götürür. Alımlar yapılmaya başlandı" dedi.

"DOLAR UCUZ KALDI"

Memiş sözlerine şöyle devam etti: "Tatilde olduğumuzdan şanslı bir süreç geçirdik. Şansımız ne kadar daha devam edecek onu kimse bilmiyor. Misilleme sırası İsrail’de. İsrail misilleme yaparsa çarşı pazar yine karışır. Ben ne mi yapıyorum? Dolar ucuz kaldı. Dolar alıyorum. Çünkü altını daha ucuza almak ve parite yapmak için lazım olacak. Ons taraftaki düşüşler gerçekleştiğinde dolar ile altın alınacak. Düşüş için Nisan olmadı Mayıs olur. Sonuçta hazırlığımı yapıyorum. Dolar da 31,25 TL ve 34,50 TL bant aralığını takip edeceğim. Her düşüş fırsat olacak." dedi.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler... Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!