Dolar kurunda büyük düşüş yaşandı. Dolar kritik seviyenin altına indi

Türk Lirası’nda yurtiçi piyasalar kapandıktan döviz kurunda dikkat çeken hareketlilik yaşandı. Dolar ve Euro, TL karşısında yüzde 5’ten fazla değer yitirdi. Gün içerisinde 17.38 seviyesine kadar ilerleyen dolar 16.50’nin altını gördü. 18.36 seviyesine kadar çıkan Euro ise 17.40’ın altına indi.

Konut kredilerinin ardından BDDK bu kez şirketlere kredi kullanımında yeni şartlar getirdi.

Kuruldan yapılan açıklamaya göre, 15 milyon TL üzerinde döviz varlığı olan ve 1 yıllık satış hasılatı yüzde 10’u aşan şirketler TL olarak kredi kullanamayacak.

DOLAR VE EURO TL KARŞISINDA HIZLA DEĞER KAYBETTİ

BDDK’nın aldığı bu yeni karar sonrası dövizde büyük hareketlilik yaşandı. Akşam saatlerinde Dolar ve Euro, TL karşısında yüzde 5'ten fazla değer yitirdi.

Gün içerisinde 17.38 seviyesine kadar ilerleyen dolar 16.50'nin altını gördü. 18.36 seviyesine kadar çıkan Euro ise 17.40'ın altına indi. Gram altın da karar sonrasında 984 TL’ye kadar geriledi.


Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!