Dolar fiyatı 3 lira birden değişecek! 9 günlük tatilin ardından dolar güne nasıl başladı? İşte 15 Nisan 2024 Pazartesi günü dolar, euro ve sterlin'de son durum..

İran-İsrail gerginliğin piyasaları nasıl etkileyeceği takip edilmeye başladı. 9 günlük Şeker Bayramı tatilinde kapalı olan piyasalar yeni haftaya nasıl başladı? İşte 15 Nisan 2024 Pazartesi günü dolar, euro ve sterlin'de son durum..

Seçimlerden sonra düşmeye başlayan dolar kuru yeniden yükselmeye başladı. Dolar kuru kontrollü yükselişine yeniden başladı.

Peki 9 günlük Şeker Bayramı  tatili sonrası dolar kuru haftaya nasıl başladı? 

Dolar 32,40 TL, euro 34,55 TL  İngiliz Sterlini ise  40,38 TL, den işlem görüyor.


Orta Doğu'da yaşanan gerginlikler sonrası yatırımcı nasıl hareket edeceğini araştırmaya başladı. Analistler İsrail 2 gün içerisinde İran'a cevap verirse dolar kurunda sert bir yükseliş olacağını belirtiyor.

"35 LİRA SEVİYESİNE ÇIKACAK"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füzeli saldırıların ardından dikkat çeken açıklama geldi. "Dolar kuru haftayı 32.35 TL seviyelerinden Ramazan Bayramı Tatiline giriş yapmıştı. Sık sık uyarmıştım ve ucuz kalanın Dolar ile Euro olduğunu söylemiştim." diyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Orta Doğu'daki gerginliklerden kaynaklı bu hafta itibariyle dolar kurunun 35 lira seviyesini kırabileceği öngörüsünde bulundu.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler... Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!