Dizi setinde kaza, oyuncuyu hastanelik etti

Fox TV'de yayınlanan 'O Hayat Benim' dizisindeki Nuran karakteriyle 2 sezondur adından söz ettiren Yeşim Ceren Bozoğlu, geçtiğimiz gün sette oldukça zor anlar yaşadı.

Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, kavgalı gürültülü bir sahne çekilirken görünmez bir kaza yaşadı.



Yeşim Ceren Bozoğlu o anları şu sözlerle anlattı: "Sahneyi oynamaya başladık, finale doğru ben geriye doğru adım atarken birden topuğumda feci  bir acı hissettim. O sırada da tam bağırıyorum rol icabı 'Allah kahretsin diye'. O bağırma resmen çığlık oldu ve sahneden çıktım ama nasıl olduysa oyuncu algısı yönetmenimiz 'kestim' diyene kadar donup kalmışım. Ne zaman ki kayıt durdu; aman Allahım ben feryat figan, inanılmaz bir acı. Apar topar acile getirdiler."



Medivia Hastanesi acil servisine kaldırılan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun çivi batan topuğuna Dr. Yılmaz Öztorun tarafından 5 dikiş atıldı.




Felaket tellalı #DolarTL için konuştu: AA bu fotoğrafları geçti. Burası neresi? İsmail Kartal, Leonardo Bonucci ile tartıştı Fatih Terim'in yerine Erol Bulut geliyor Ricardo Quaresma'dan, Beşiktaş'a yeşil ışık Kalçası ve göğüslerini açıkta bırakan elbisesiyle