Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Filistin açıklaması: Tutumumuz değişmeyecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Roma'da düzenlenen MED Akdeniz Diyalog Forumu'nun, "Özel Diyalog" oturumunda yaptığı konuşmada, İsrail ile ilişkilerin normalleşmesi sürecine dair, "İsrail, Filistin konusundaki tutumumuzun değişmeyeceğini biliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: A.A

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Roma'da düzenlenen MED Akdeniz Diyalog Forumu'nun, "Özel Diyalog" oturumunda yaptığı konuşmada, "İkbahardan önce müzakere masası konusunda daha net bir tabloya sahip olacağımızı düşünüyorum. Pes etmeyeceğiz, çabalarımızı sürdüreceğiz. açıklamalarında bulundu.

"TUTUMUMUZ DEĞİŞMEYECEK"

İsrail ile işkileri gündemine alan Çavuşoğlu, "İsrail, Filistin konusundaki tutumumuzun değişmeyeceğini biliyor." ifadelerini kullandı. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile gündeme gelen Suriye-Türkiye görüşmesine ilişkin konuştu.

Çavuşoğlu, "Suriye rejimiyle yapıcı diyalog kurmamız gerekiyor bu Suriyeli mültecilerin geri dönmesi için önemli." dedi.  

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi Zaha, Okan Buruk'a ayrılık talebini iletti İrfan Can Kahveci yuvadan uçuyor Meteoroloji'den 10'larca kente uyarı Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger Dünyaca ünlü Arjantinli yıldız hastanede!