Dini İşrak Vakfı'nda Kuran hocasından erkek çocuğa cinsel istismar. Ece Üner'in tv100'deki isyanı milyonların sesi oldu: İnandığınız dinin koru dediği çocuklara kaçıncı istismarınız?

Ece Üner tv100 Ana Haber'de, bir dini vakıfta 14 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismar skandalına, “Bu kaçıncı, bu kapıların ardında olanlardan bıktık. Utancı bile utandıran bu karanlıktan bıktık” diyerek isyan etti.

Dini bir vakfın başrolde olduğu, 14 yaşındaki bir erkek çocuğun cinsel istismara uğradığı skandal olayın dosyası Ece Üner’le tv100 Ana Haber’de açıldı. Tacizci vakıf müdürü, ailesinin Kur’an öğrenmesi için ona emanet ettiği 14 yaşındaki çocuğu istismar ederek; 9 dakika boyunca kâbusu yaşattı.

Ece Üner, bir dini vakıfta 14 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismar skandalına, “Bu kaçıncı, bu kapıların ardında olanlardan bıktık. Utancı bile utandıran bu karanlıktan bıktık” sözleriyle tepki gösterdi.

“UTANCI BİLE UTANDIRAN BU KARANLIKTAN BIKTIK”

“Bu kaçıncı?” diyen Ece Üner, “Bir kereden bir şey olmaz dedikten sonra bu kaçıncı? İstismar utancını bir kereye indirgedikten, gen soru reddini kutlama kuyruğuna soktuktan sonra, insanlığımızdan kaç kere daha utanmak zorunda kaldık. Bu kapıların ardında olanlardan bıktık. Utancı bile utandıran bu karanlıktan bıktık. Savcının da iddianamede tam isabetle söylediği gibi istismarı yapanın çocuk üzerinde bakım ve gözetim üzerinde yükümlülüğü vardı. Bu kaçıncı emanete hıyanet. İnandığınız dinin koru dediği çocuklara kaçıncı istismarınız? Dünyayı, o çocukların tertemiz dünyasını cehenneme çevirip; cennete gitmek isteyenlerden bıktık. Bir kereden bir şey olmadı doğru, bir kereden çok şey oldu. Çünkü suç bulaşıcı, sırtı sıvazlanan suç daha da bulaşıcı. Bu kaçıncı?” ifadelerini kullandı.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?