'Derin Bakış' programı yeniden ekrana geliyor

Bugün yazarı Gültekin Avcı, Samanyonu Haber TV'de daha önce Taraf yazarı Önder Aytaç'la birlikte sunduğu programı bu kez tek başına sunacak...

Eski Cumhuriyet Savcısı, Bugün gazetesi yazarı Gültekin Avcı’nın sunumuyla Derin Bakış, cuma günleri ekrana gelecek.



Her hafta farklı konuklarla gündeme dair  konuların tartışılacağı Derin Bakış'ın bu cuma ekrana gelecek ilk bölümünde Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Saygı Öztürk, Emekli Ağır Ceza Savcısı Mete Göktürk, Radikal gazetesi yazarı Orhan Kemal Cengiz ve ceza hukukçusu Doç. Dr. Yılmaz Yazıcıoğlu konuşmacı olarak katılıyor.



İşte programda cevap aranacak sorulardan bazıları: Ergenekon’da seri yargılama yapıldığı söylenebilir mi? Esas hakkında mütalaa beklenirken Silivri’de çıkan olaylar nasıl yorumlanmalı? Hak arayışı mı mahkemeye baskı mı? CHP’nin tavrı nasıl okunmalı? Ergenekon davasını nasıl bir son bekliyor? Özal’ın ölümüyle ilgili Adli Tıp raporu neden net bir kanaat taşımıyor? Çözümleyici bir kriminal analiz raporu olmadan savcının Özal’ın ölümünü aydınlatması mümkün mü? Adli Tıp raporuna manipülatif bir müdahalede bulunuldu mu?



Derin Bakış 21 Aralık Cuma saat 20.45’te Samanyolu Haber TV’de.


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?