Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak? Afet bölgesi 10 ilde hazırlıklar tamamlanıyor

Depremden etkilenen illerden olan Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da eğitim öğretim 1 Mart'ta başladı. 13 Mart ve 27 Mart'ta eğitimin başlayacağı açıklanan illerde ise hazırlıklar sürüyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer Milli Eğitim müdürleriyle yaptığı toplantıda hazırlıkları değerlendirdi.

Kaynak: DHA

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremden etkilenen 10 ilin milli eğitim müdürleriyle çevrimiçi toplantıda bir araya geldi.

Bakan Özer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 1 Mart'ta eğitim öğretime başlayan Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'daki durum ele alınırken; eğitim öğretime 13 Mart'ta başlayacak Adana, Osmaniye, Gaziantep ile 27 Mart'ta başlayacak Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerinde devam eden son hazırlıklara ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı: Kaplıca müjdesi! Yapay zekadan EURO 2024 Türkiye tahmini Yeniden Refah Partisi'nde toplu istifa şoku! Yayıncı Füsun Ant hayatını kaybett FLAŞ! Mesai saatleri ve vergilere yeni düzenleme Beşiktaş, Denis Dragus transferinde ısrarcı