Depeche Mode konserinde CNBC-e sürprizi!

Grup, kanalın ana medya sponsorluğunda 17 Mayıs’ta Maçka Küçükçiftlik Park’ta sahne alıyor.

80'li yılların başında kurulan müzik grubu Depeche Mode, 2013 Avrupa Turnesi kapsamında Maçka Küçükçiftlik Park’ta 3. kez Türkiye'deki hayranlarıyla buluşuyor. CNBC-e, Radyo Eksen ve GQ’nun medya sponsorluğunda gerçekleşecek organizasyonda, Depeche Mode severleri bir de sürpriz bekliyor.



Konserdeki en eğlenceli anını, #enjoytheconcert hashtag’i ile @cnbce yazarak paylaşan bir kişi iPad Mini kazanma şansı elde edecek.



CNBC-e, yarışmayı 17 Mayıs Cuma günü Twitter, Instagram ve Vine hesapları üzerinden gerçekleştirecek. #enjoytheconcert hashtag’i ile @cnbce yazarak fotoğraf veya video paylaşanlar, iPad Mini kazanma şansı yakalayacak. CNBC-e jürisi tarafından seçilecek kazanan ise 24 Mayıs Cuma günü CNBC-e’nin resmi Twitter hesabından duyurulacak. 


Dries Mertens kariyerine Amerika'da devam edecek Dolar kuru 25 TL'ye düşecek ünlü ekonomist duyurdu Simon Kjaer, Fenerbahçe'ye geri dönme kararı aldı Çocuğu kanlar içindeyken TikTok yayını açtı Haritayı gösterdi İstanbul'da yaşayanları uyardı Bu bitki tansiyonu 12/8'e sabitliyor!