Deniz Zeyrek canlı yayında özür diledi!

Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin'den özür diledi.

Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, CNN Türk ekranlarında yayınlanan "Parametre" programının dünkü bölümünde, AK Parti'nin Uşak milletvekili adayı mimar Eyüp Gökhan Özekin'in 'El Kaide' terör örgütüyle ilişkili olduğunu belirtmişti.



Sosyal medyada aldığı tepkilerden dolayı Twitter hesabını kapatan Zeyrek, programın bugünkü bölümünde, Özekin'i telefonla aradığını ve bu görüşmede de kendisinden özür dilediğini anlattı.



Zeyrek, canlı yayında yaptığı açıklamada; "Kendisinden özür dilediğimi bir kez daha burada tekrarlıyorum. El Kaide konusunda kendisine karşı kullandığım hatalı ifadelerden dolayı. Biz gazeteciler sorumlu davranmalıyız. Bizim söylediklerimizden dolayı birisine karşı ciddi suçlamalar yöneltilirse bunu düzeltmek bizim sorumluluğumuz ve zorunluluğumuzdur" diye konuştu.


Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Ev, araba veya arsa alacak burçlar açıklandı Fenerbahçe bu kez de Konyaspor'a takıldı Mayıs ayının en şanslı burçları belli oldu Okan Buruk imza için Mertens'i ikna etti Dizel otomobili olanlara sanayi ustasından uyarı