Deneyimli yapımcı artık programını kendisi sunuyor

Medyanın deneyimli ismi artık kendi programını sunmaya başladı.

Gazeteci ve televizyoncu Mutlu Hesapçı A Haber’de 'Kültür Sanat Dünyası' isimli bir program hazırlayıp sunmaya başladı. 



Yaklaşık 12 yıldır medya sektöründe olan ve daha önce Akşam, Skytürk, TV8, Habertürk, D Production ve halen A  Haber’de yapımcı-editör olarak çalışan Mutlu Hesapçı artık programını hazırlayıp sunuyor.



A haber ekranlarında haftaiçi hergün 19:30-20:00 saatleri arasında bant olarak yayınlanan programda kültür sanata dair röportajlar ve haberler yer alıyor. Hesapçı, gündemdeki kültür sanat etkinliklerine kendi dünyasından bakmayı amaçlıyor.


Ceren Karakoç'un kazancı şaşırttı İşte dünyanın en güvenilir havayolları Erdoğan'dan kaza geçiren Yalçın'a ziyaret Bakanlık o markanın temizlik ürününü ifşa etti! Yasemin Kay Allen'den nefes kesen pozlar! Narin Güran cinayetinde kritik Hindistan raporu