D-Smart'ın reklam gelirlerinde rekor artış

Reklamverenler, reklam ve tanıtım yayınları için D-Smart'ı kanalı seçti.

D-Smart'ın reklam gelirlerinde; spor kanallarında yüzde 249, sinema – dizi kanallarında yüzde 32’lik büyüme kaydedildi.



D-Smart 2013 Ocak ve Mayıs yılı arasında, ilk 5 ayındaki reklam gelirlerini, 2012 yılı aynı dönemine (Ocak-Mayıs 2012) kıyasla, sinema-dizi kanallarında yüzde 32, spor kanallarında ise yüzde 249 oranında artırdı.



D-Smart’ın İçerik Grup Başkanı Başar Başarır, reklam gelirlerini bu yılın ilk beş ayında, geçen yıla nazaran yüzde 77 gibi bir oranda artırmalarının nedeninin öncelikli olarak D-Smart’ın hızla artan abone sayısıyla bağlantılı hedef kitle erişim gücünden kaynaklandığını söyledi.



Başar Başarır, PAY TV alanında hizmet sunan D-Smart’ın abonelerinin izleme keyfini bozmayacak şekilde, kısa süreli bantlar halinde kullanılan reklam kuşaklarının da reklam gelirlerini artırmada önemli bir neden olduğunun altını çizdi. (reklammazi)


Cinsel hayatınızı uçuracak 4 öneri Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Çivi batırdım Bu besinler tansiyonu 12/8'de tutuyor