Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk kez adaylık açıklaması geldi: Altılı Masa kendi adayını çıkaramadı bizim adaylığımıza laf söylüyor. 4,5 yıldır aklınız neredeydi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de Honaz Tüneli ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan adaylık tartışmaları üzerine, "Altılı Masa kendi adayını çıkaramadı, bizimkine laf söylüyor. 4,5 yıldır aklınız neredeydi?" dedi.

Kaynak: A.A

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de Honaz Tüneli ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Denizli bizi özlemiş. Şehre ayak bastığımız andan itibaren gösterdiğiniz muhabbet, sizlerin de bizi özlediğini gösteriyor. Pensilvanya ve Kandil Destekli 4'lü çeteden bahsetmiştik. Baktılar 4 yetmiyor, sayıyı 6'ya çıkarıp masa kurdular. Masayı kurdular ama masadan bir türlü aday çıkartamadılar. Altılı Masa kendi adayını çıkaramadı, bizimkine laf söylüyor.  Şimdiden seçim günüyle ilgili kaos senaryolarına sarılmaları, kaybetme korkusunun bir kez daha yüreklerini sardığını gösteriyor.4,5 yıldır aklınız neredeydi? 2018 seçimlerinde yeni yönetim sistemine geçildi. Kronometre sıfırlandı. Ülkemizi uzaktan yönetme hevesinde olanlara hüsrana uğratacağız. İstiklal ve istibal mücadelemizde rakamın sonuna konan sıfır gibidir bunlar. "

"ZAMAN KAYBEDİYORSUNUZ"

"Meydana çıkın zaman kaybediyorsunuz. Tek parti özentisi faşizm dalaverelerini bırakın.Altılı masanın etrafında yer alanların hepsini toplayın, üstüne terör örgütlerinin uzantılarını koyun. Bakalım milli iradenin gücü karşısında ne ifade edecek."

"BİR DE 'YETER SÖZ MİLLETİNDİR' AFİŞİ ASIYORLAR"

 "Milli irade dışında yol ve yöntem kabul etmediğimiz için tüm rakiplerimizi sandıkta yendik. İnşallah hazır mısınız? 14 Mayıs'ta da zaferi sandıktan çıkarmaya hazır mıyız? Tarihleri vesayet, darbe, krizle dolu olanlar milli iradenin gücüne akıl erdirmekte zorlanıyor. Utanmadan çıkıp partilerinin binasına "Yeter söz milletindir"afişi asıyorlar. Rahmetli Menderes bu sözü onların ağa babalarına karşı söyleyerek milletin gönlüne girmişti. Menderes tek parti faşizmine yeter demişti. "

"ZAVALLILAR NE OLACAK HALİNİZ"

"Milli iradenin tercihleri yerine 6'lı masada çevrilen dış destekli fırıldaklarla siyaset mühendisliğine soyunanlara yeter diyoruz. Vah zavallılar ne olacak sizin haliniz. Yazık çok yazık. Darbe ve terör ihanetlerine nasıl son verdiysek inşallah 14 Mayıs'ta masa vesayetini sandığa gömecek, ülkemizi uzaktan yönetme hevesinde olanları hüsrana uğratacağız. 6'lı masadakilerin hepsini toplayın, FETÖ, PKK, terör örgütlerini koyun, küresel medyası, eski istihbaratçı, siyasetçileri ve emperyalistlerin sözcülerini ekleyin. Bakalım hepsi birden milli iradenin gücünün karşısında bunlar ne ifade edecek. Bunların tamamı bir araya gelse, geçtiğimiz 20 yolda ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerin yanında ne ifade eder, hiç. Yol boyu, cadde boyu Denizli bugün bambaşka. Bugün rahmet de vardı. Yağmur da vardı. Siz şu meydanı doldurdunuz. Resmi rakam ne dedim, 80 bin. Yol boyu olanları söylemiyorum. Sadece burayı söylüyorum."

Nisan ayının son günlerinde parayı bulacaklar Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar İsmail Kartal, Krunic'i yedek soyunduracak Sayısı artmıyor ama: Yeni taksi uygulaması geldi Seçtiğiniz yol karakterinizi ele veriyor Fernando Santos'un yerine Erol Bulut iddiası