Çukurova Rock Festivali’nde 4 günde 20 sanatçı sahne alacak

Adana’da Bacardi Birbiçer Tesisleri’nde 14-15-16-17 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek Çukurova Rock Festivali’ne geri sayım başladı.

Türkiye’nin en büyük festivallerini düzenleyen Milyon Yapım tarafından bu yıl 4’üncüsü yapılacak Çukurova Rock Festivali’nde 4 gün boyunca ünlü sanatçılar müzikseverlerle buluşacak.

 Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin ardından 14-15-16-17 Ekim tarihlerinde yapılacak festivalde, Mazhar Fuat Özkan, Athena, Duman, Selda Bağcan, Manga, Cem Adrian, Moğollar’ın da aralarında olduğu 20 sanatçı sahne alacak.

 Pandemi dolayısıyla kademeli normalleşme sürecinde İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen tedbirlerin uygulanacağı açık hava festivalinde, HES kodu üzerinden aşılı/geçirilmiş hastalık veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacak.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Ev, araba veya arsa alacak burçlar açıklandı Fenerbahçe bu kez de Konyaspor'a takıldı Mayıs ayının en şanslı burçları belli oldu Dizel otomobili olanlara sanayi ustasından uyarı Okan Buruk imza için Mertens'i ikna etti