Coca-Cola Türkiye’de görev değişikliği

Markada üç farklı üst düzey atama gerçekleşti.

Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Beyza Ergen, Coca-Cola şirketinin Amerika kıtası dışındaki tüm ülkeleri kapsayan uluslararası faaliyetlerinin yürütüldüğü Coca-Cola International’a Stratejik Planlama Direktörü oldu. Coca-Cola Türkiye'de ise, Gazlı İçecekler Genel Müdürlüğü’ne Sedef Salıngan Şahin, Gazsız İçecekler Genel Müdürlüğü’ne ise Can Arcasoy atandı.



Coca-Cola International Stratejik Planlama Direktörü olarak İstanbul ofisinden görevine devam edecek olan Beyza Ergen, şirketin 2020 hedefleri doğrultusunda belirlenen öncelikli pazarlara odaklanacak. 2005 yılından beri Coca-Cola bünyesinde çalışan Ergen’in liderliğindeki takım, 2009 ve 2012 yıllarında Coca-Cola sistemi içerisinde verilen ve en prestijli ödüllerden biri olarak anılan Pazarlama Mükemmellik Ödülüne layık görülmüştü. 


Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Ve beklenen müjde geldi. Altın almak isteyenler... Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın! Haritayı gösterdi İstanbul'da yaşayanları uyardı