Cinsel taciz suçundan Ibiza'da tutuklanan Atakan Karazor kefaletle serbest bırakıldı

Stuttgart forması giyen Atakan Karazor, 18 yaşındaki bir kıza cinsel taciz suçundan dolayı tutuklanmıştı. Karazor 50 bin Euro kefaletle serbest bırakıldı.

Bundesliga takımlarından Stuttgart’ta forma giyen Türkiye kökenli futbolcu Atakan Karazor ile arkadaşı Jaskaran T.D., tatil için gittikleri Ibiza Adası’nda cinsel taciz suçlamasıyla gözaltında tutuluyordu.

Skorer'de yer alan haberde; bugün yapılan mahkeme sonrası Atakan Karazor ve arkadaşı için karar çıktı. Balear Mahkemesi sözcüsü, hem Karazor'un hem de arkadaşının serbest bırakılmasına karar verildiğini açıkladı. Kefalet tutarı olarak 50 bin euro ödeneceği, Karazor ve arkadaşının İspanyol yetkililere düzenli olarak rapor vereceği bildirildi. Ayrıca, davacı ile temas yasağı çıkarıldı.

NE OLMUŞTU?

Alman ve İspanyol medyasında iki genç kadının olayın yaşandığı gece diskoda vip bölümünde bulunan Atakan Karazor ve arkadaşına ‘istekli olarak kendilerini davet ettirdikleri yazıldı. Atakan ve arkadaşı Jaskaran T.D.’nin, vip bölümüne aldıkları genç kadınlara cinsel yakınlık gösterdikleri soruşturma dosyasındaki tanık ifadelerinde yer aldı. Gece kulübünde eğlendikten sonra gidilen villada ise 18 yaşındaki genç kadın, Atakan Karazor ve Jaskaran T.D. hakkında cinsel taciz suçlamasıyla polise başvurdu. Atakan ve arkadaşı suçlamayı reddederken, cinsel birlikteliğin karşılıklı istek üzerine gerçekleştiğini söylemişti.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?