CHP reklamı YSK gündeminde!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin reklamı için komisyon kurdu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 3 Mart tarihli siyasi reklamlarla ilgili 291 sayılı kararında atıf yapılan yönetmeliğin yürürlükten kalktığı ortaya çıkınca, kendi kararındaki hatayı düzeltmek için akşam karar aldı ve komisyon kurdu. Komisyon hafta sonuna kadar 291 sayılı kararda düzeltme yapılıp yapılmayacağına karar verecek.



CHP’Lİ RTÜK ÜYESİ YSK’YA BAŞVURUYOR



TRT’nin CHP’nin kedili reklamını yayınlamamasına gerekçe gösterdiği ve YSK kararında atıf yapılan yönetmeliğin ortadan kalktığını ortaya çıkaran CHP’li RTÜK üyesi Süleyman Demirkan da yarın YSK’ya başvurup hatanın giderilmesini isteyecek. Demirkan Hürriyet’e “Bu bir skandal. YSK gibi güven duyulması gereken bir kurum, böyle bir hataya nasıl imza atabilir, anlamış değiliz” dedi.



YSK’DAN JET MADDİ HATA İNCELEME KOMİSYONU



YSK’nın CHP’li üyesi Mehmet Hadimi Yakupoğlu, Hürriyet’e, “RTÜK üyesi Sayın Süleyman Demirkan’ın iddiası internet sitesinde yer alınca YSK Başkanlık yazısı ile bu konu akşam gündeme geldi. Yönetmeliğin kaldırıldığı ve maddi hata yapıldığı anlaşıldı. Bu maddi hatanın düzeltilmesi için komisyon kurulmasına karar verildi” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.


Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?