CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'de 'Gavur Mahallesi'ni gezdi. Kılıçdaroğlu'na, sanatçı Ahmet Güneştekin ve Tunç Soyer de eşlik etti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu gün içerisinde bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere İzmir'deydi. Kılıçdaroğlu, Kılıçdaroğlu, İzmir’deki ‘Gavur Mahallesi’ sergisini gezdi. Serginin sanatçısı Ahmet Güneştekin Kılıçdaroğlu'na bizzat eşlik etti.

Kaynak: ANKA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sanatçı Ahmet Güneştekin'in İzmir’deki ‘Gavur Mahallesi’ sergisini gezdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'de 'Gavur Mahallesi'ni gezdi. Kılıçdaroğlu'na, sanatçı Ahmet Güneştekin ve Tunç Soyer de eşlik etti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İzmir'de katıldığı temel atma törenleri ve Roman Çalıştayı’nın ardından, sanatçı Ahmet Güneştekin’in İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde açtığı ‘Gavur Mahallesi’ isimli sergisini gezdi ve sergideki eserleri inceledi.

Mübadele ve göç sürecinin anlatıldığı sergi hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu'na, sanatçı Ahmet Gültekin’in yanı sıra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın da eşlik etti.

Motorine dev zam geliyor! Tarih belli oldu Kanserle mücadele eden ünlü şarkıcıdan yeni haber! Sözleşmeli personellerin maaş tavanları belli oldu Sinan Akçıl ile Ece Erken aşkı kısa sürdü! Şehitlerimiz son yolculuğuna uğurlanıyor Devlet hastanesinde skandal! Uyuşturucu sattılar