CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan #enflasyon çıkışı: Giderayak milleti daha fazla yorma Erdoğan!

TÜİK'in eylül ayı enflasyon rakamı açıklandı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk değerlendirme geldi. Kılıçdaroğlu, "Eylül ayı Fiyat Endeksini açıklamış. Güya enflasyon aylık yüzde 1.55 artmış ve 19.58 olarak gerçekleşmiş. Saray’a önerim, 19.99’u emretsin, millet kampanya gibi algılar. İzahı yok, mizahı olsun bari." dedi.

TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre, enflasyon eylülde yüzde 1,25 artarken, yıllık bazda yüzde 19,58 oldu. Beklentiler enflasyonun aylık bazda yüzde 1,3 civarı artacağı yönündeydi. 

Enflasyonla ilgili bir değerledirme de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bu paylaşımları yaptı: 

Markete pazara giden enflasyonun en az yüzde 40 olduğunu bilir. Saray harikalar diyarında yaşamaya devam ediyor. Tam seçim öncesi bir iki çadır açılır, market açılır, algılara oynanır nasıl olsa. Giderayak millet daha fazla yorma Erdoğan!

Eylül ayı Fiyat Endeksini açıklamış. Güya enflasyon aylık yüzde 1.55 artmış ve 19.58 olarak gerçekleşmiş. Saray’a önerim, 19.99’u emretsin, millet kampanya gibi algılar. İzahı yok, mizahı olsun bari.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?