Cenazeme gelirlerse taşlayın! Yıldız Tilbe'nin vasiyeti yeniden gündem oldu

Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla tartışma yaratan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin vasiyeti yeniden gündeme geldi: Cenazeme gelirlerse taşlayın...

Sert söylemleriyle gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe'nin olaylı vasiyeti yeniden gündem oldu.

Tilbe’nin 1 yıl önce yaptığı o paylaşım sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Yıldız Tilbe 18 Şubat 2023 tarihinde sosyal medyadan bir paylaşım yapmış ve “Öldüğüm zaman cenazeme bir tane politikacı, siyasetçi istemiyorum. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, bir politikacı gelirse taşlayın.” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü sanatçının bu sözü o dönem neden kullandığı anlaşılamamıştı. Tilbe bununla ilgili açıklama yapmadı. 

Yıllar sonra Tilbe'nin o sözü yeniden gündem oldu ve sosyal medyada paylaşımı yapıldı.

Gerçek gündem'in haberine göre Yapılan paylaşımlarda Tilbe'nin “Öldüğüm zaman cenazeme bir tane politikacı, siyasetçi istemiyorum. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, bir politikacı gelirse taşlayın.” sözü alıntılandı.

YILDIZ TİLBE KİMDİR

Pop şarkıcısı, oyuncu. 16 Temmuz 1966, İzmir doğumlu. Gültepe Lisesi mezunu.6 kardeşten en küçüğü olan Yıldız Tilbe, Gültepe Lisesi'nde okurken eğitimini yarıda bırakarak evlendi. Bu evlilikten Sezen adında bir kızı oldu. Eşinden ayrıldıktan sonra ailesine ve kızına bakabilmek için şarkı söylemeye başladı.

Önce düğün salonlarında, ardından gece kulüplerinde şarkı söyledi. Bir gece çalıştığı kulübe gelen Sezen Aksu ile tanıştı ve onun daveti üzerine İstanbul'a gelerek vokalisti oldu. İstanbul'da bir süre barlarda çalıştı ve Aydın Oskay'la anlaşarak "Delikanlım" isimli şarkısı ve aynı ismi taşıyan albümüyle müzik piyasasına oldukça iyi bir giriş yaptı. Bu sıralarda yaşam öyküsü neredeyse medyanın tamamı tarafından yayınlandı.

İlk klibini Cenk Torun'la birlikte oynadığı "Delikanlım" adlı parçaya çekti. Sonraki albümlerinde da başarılı çıkışlar yaptıysa da, ilk albümünde yakaladığı popülariteyi yakalayamadı. Bu süreçte adı daha farklı nedenlerle anıldı. Yıldız ise söz konusu süreci ve bunun müziğine yansımalarını, "Yaşadıklarımla anıldığım için, şarkılarım dikkate alınmadı" şeklinde yorumluyor. 

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Derbi öncesi futbolcular arasında kavga! Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar Fenerbahçe'den soyunma odası paylaşımı