CEM YILMAZ'IN DESTEKLEDİĞİ 'ÇALGI ÇENGİ' CINE SİNEMA'DA

Cem Yılmaz'ın desteğiyle gösterime giren komedi filmi Çalgı Çengi'nin yönetmeni Selçuk Aydemir, bu akşam Cine Sinema'ya konuk oldu.


Nurçak Bey ve sinema yazarı Murat Emir Eren'in hazırlayıp sunduğu ve Cine 5'te yayınlanan Cine Sinema programı bu hafta da sinema dünyasının gündemini evinize taşıyacak. Programın konuğu ise Cem Yılmaz'ın desteğiyle gösterime giren komedi filmi Çalgı Çengi'nin yönetmeni Selçuk Aydemir.



Gösterime giren filmler, sinema dünyasından son haberler ve özel görüntülerin yer aldığı Cine Sinema'da ayrıca bu hafta gösterime giren Oscar adayı film Zoraki Kral, 127 Saat, Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak ve Yeşil Yaban Arısı adlı filmlerle ilgili yorumlar da yer alacak. Programda Tangled adlı animasyon filmin Oscar adayı şarkısı “I See The Light” için hazırlanan bir video da izleyicilerle buluşacak.



Program saat 22.15'te Cine 5'te ekrana gelecek.

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?