CBC Sport frekans bilgileri! CBC Sport nasıl izlenir? CBC Sport şifresiz izle

Azerbaycan kanalı CBC Sport'un Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa maçlarını şifresiz olarak yayınlıyor. CBC Sport Avrupa'daki tek temsilcimiz Galatasaray'ın Barcelona maçını yayınlayacak. Peki CBC Sport nasıl ve nereden izlenir? CBC Sport frekans bilgileri ne, şifresiz nasıl izlenir? İşte sorularınızın yanıtı...

CBC Sport, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa maçlarını yayınlamaya devam ediyor. CBC Sport Avrupa'daki tek temsilcimiz Galatasaray'ın Barcelona maçını yayınlayacak.

CBC Sport nasıl ve nereden izlenir?

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin.

CBC SPORT UYDU VE FREKANS BİLGİLERİ

Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Beşiktaş'ta, Ante Rebic sorunu giderek büyüyor Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar