'Çay Kanununda Değişiklik' teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu

AK Parti, çay üretimi ve çay fiyatlarının açıklanmasını da içeren 'Çay Kanununda Değişiklik' öngören yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Teklifte imzası olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: Hedefimiz; bu teklifin TBMM’de sağlanacak kıymetli katkıların sonucunda yasalaşmasıyla birlikte üretici ve tüketiciyi korumak, çayın Türk ekonomisi içindeki yerini güçlendirmek ve Türk çayını dünya markası haline getirerek dış pazarlardaki payını büyütmektir.

Çay üretimi ve fiyatlarının açıklanmasına ilişkin olarak Çay Kanunu'nda yapılacak olan değişiklik Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

Teklifte imzası olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı "Hedefimiz; bu teklifin TBMM'de sağlanacak kıymetli katkıların sonucunda yasalaşmasıyla birlikte üretici ve tüketiciyi korumak, çayın Türk ekonomisi içindeki yerini güçlendirmek ve Türk çayını dünya markası haline getirerek dış pazarlardaki payını büyütmektir" dedi.

Akaryakıt fiyatları belli oldu: Benzin, motorin! Dolar ve euro güne yükselişle başladı 2024 yılı yaş çay alım fiyatı belli oldu Okan Buruk'tan, Yusuf Demir kararı Meksika açıklarında 6,4 büyüklüğünde deprem 60 erkeği hadım etti; testislerden salata yaptı!