CANSU DERE DİZİ ÇEKİMİ İÇİN ARAÇ KULLANIRKEN YAKALANDIYSA KAMERAMAN, YÖNETMEN VE EKİP NEREDEYDİ?

Cengiz Semercioğlu, gündeme damgasını vuran birkaç olayla ilgili merak ettiklerini sordu...

CENGİZ SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



Birkaç soru


Cansu Dere ehliyetsiz araç kullanırken yakalanınca dizi çekimi yaptıklarını söylemiş. Peki dizinin kameraları nerede, yönetmen nerede, ekip nerede ve dizi ekibi polisler çevirince neden olaya müdahale etmedi?..
Seneye 150 bin kişi koşsa Boğaz Köprüsü kırılır mı? Yoksa 200 binde mi kırılır? Kaç bin kişidir limiti? Bunu her sene sınama yanılma yoluyla mı test edeceğiz?..
Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu yıllardır birbirlerine susamış ruh ikizleri olabilir mi? Ya da temaşa sanatının son büyük temsilcileri?..
Ekimin sonu yaklaşmasına rağmen daha bir tane bile dişe dokunur Türk filmi çıkmaması sezonun kısır geçeceğine alamet mi?..
Alman Cumhurbaşkanı’nı takkeli, bıyıklı bir Müslüman’a çeviren fotomontajın tersini bizde bir dergi ya da gazete yapmış olsaydı neler yaşanırdı?..
Ece Vahapoğlu, Neşe Erberk, Nur Yerlitaş, Cenk Eren’in yarışacağı Ünlüler Yemekteyiz’de en iyi yemeği kim yapacak?


Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın! Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!