Canlı yayında Bülent Ersoy taklidi "kırdı" geçirdi

Startv'de yayınlanan Melek programı bugün Ümit Erdim ve Nadide'yi ağırladı.

Melek Baykal sunumuyla ekrana gelen programda Ümit Erdim ve Nadide mutfağa girdi. İki ünlü isim canlı yayında yemek yapma konusunda rekabete girdi.



YAZ SONUNDA EVLENİYORUM 



İki ünlü isim canlı yayında özel hayatlarına dair açıklamalarda bulundular. Nadide reklam yönetmeni nişanlısı Hakan Yonat ile yaz sonu nikah yapacaklarını açıkladı. 



2 senedir Asuman Krause ile birlikte olan Ümit Erdim ise "Asuman'ın hastasıyım, ismini duyduğumda kalbim küt küt atıyor" dedi.

 

İlginç bir hobisinin olduğunu da açıklayan Ümit Erdim "çamaşır makinesini çalıştırmayı ve onu seyretmeyi çok seviyorum ayrıca boş makinaya kafamı sokup şarkı söylüyorum açıkhavada şarkı söylüyormuş gibi oluyorum" diyerek herkesi güldürdü.



Canlı yayında Bülent Ersoy'un da taklidini yapan Ümit Erdim masanın üzerindeki bardağı yere attı. İşte, Erdim'in Bülent Ersoy taklidi:








Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş