Çanakkale'de feribot seferlerine fırtına engeli

Ege Denizi'nin kuzeyinde beklenen fırtına nedeniyle Çanakkale'de yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.

Kaynak: A.A

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, yarın Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı Gökçeada'dan saat 22.30, Kabatepe'den ise saat 21.00'de yapılacak seferlerin iptal edildiği belirtildi.

Diğer hatlarda aksama bulunmuyor.

GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklama şu şekilde:

- 09.05.2024 Perşembe (bugün) Boğaz hatlarında seferlerimiz an itibariyle, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatları tarifeye uygun, Lapseki-Gelibolu hattı saatsiz olarak devam etmektedir.

- 10.05.2024 Cuma (yarın) Geyikli-Bozcaada hattında, Geyikli'den saat 06:15'de ek sefer yapılacaktır.

- 10.05.2024 Cuma (yarın) Narlı-Marmara hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı Narlı'dan saat 16:15, Marmara'dan ise saat 17:30 seferleri iptal edilmiştir.

- 10.05.2024 Cuma (yarın) Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı Gökçeada'dan saat 22:30, Kabatepe'den ise saat 21:00 seferlerimiz iptal edilmiştir.

- 15.05.2024 Çarşamba günü itibariyle Geyikli-Bozcaada hattında tarife değişikliği bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgiye https://www.gdu.com.tr/sefer-tarifeleri kısmından veya mobil uygulamamızın ''sefer saatleri'' bölümünden ulaşabilirsiniz.


- İptal/ek sefer bilgileri ve daha fazlası için lütfen 444 0 752 GESTAŞ İletişim Merkezi'ni arayınız. Sefer tarifelerine https://www.gdu.com.tr/gduonline/sefer-tarifeleri linkinden ulaşabilirsiniz. 

Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Fenerbahçe, Galatasaray'ı tek golle mağlup etti Çorlu tren kazası davasında gerekçeli karar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Fenerbahçe'den üst üste göndermeli paylaşımlar TV karşısında giyinip soyunmayın görüntü alıyorlar