Büyük fedakarlığı yaptı, geri dönmeye karar verdi. Anderson Talisca'nın yeni adresini resmen duyurdular

Suudi Arabistan Ligi'nde Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olan ve Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca ortaya atılan iddia herkesi heyecanlandırdı.

Beşiktaş'a transferiyle futbol dünyasında adından söz ettirmeye başlayan, attığı goller ve yaptığı asistlerle herkesi kendine hayran bırakan Anderson Talisca'nın Al Nassr'daki geleceği sonunda açıklığa kavuştu.

BEŞİKTAŞ SONRASI ROTA ÇİN

Beşiktaş'la özellikle Şampiyonlar Ligi'nde sergilediği muazzam performansla birçok Avrupa kulübünün radarına giren Anderson Talisca kimsenin beklemediğini yaparak Çin'e transfer olmuştu. Üç sezon boyunca Guangzhou Evergrande forması giyen Brezilyalı yıldız 65 maçta fileleri 38 kez havalandırmayı başardı.

ÇİN'DEN SONRA YİNE SÜRPRİZ TERCİH

Çin kariyerinin ardından Avrupa'ya yeniden dönmesi beklenen Talisca yine tüm otoriteleri yanıltarak kariyerine Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da devam etme kararı verdi. 1.5 sezondur Al Nassr forması giyen ve adı sıkılıkla Türk kulüpleriyle anılan Talisca yeni adresini belirledi.

FUTBOLA BAŞLADIĞI BREZİLYA'YA DÖNÜYOR

Al Nassr'da Cristiano Ronaldo ile birlikte forma giyen ve takımdaki en önemli ikinci adam konumunda olan Talisca, bu durumdan memnun olmaması sebebi ile kritik bir karar aldı ve yeni rotasını Brezilya olarak belirledi. Haberi duyuran Brezilya basını, sürpriz transferin kısa zaman içinde açıklanacağını belirtti.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Beşiktaş'ta, Ante Rebic sorunu giderek büyüyor Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar