Burhan Kuzu'nun 'sünnetsiz' çıkışına Twitter'da tepki yağıyor!

Erdoğan'ın Başdanışmanı Burhan Kuzu'nun o sözleri alay konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Burhan Kuzu, dün gece sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan tepki çeken paylaşımlarda bulundu.



Twitter'da Dağlıca’daki PKK saldırısıyla ilgili mesajlar yazan Kuzu, “Gebertilen teröristlerin muayenesi mutlaka yapılmalıdır, Görülecektir ki, önemli bir bölümü sünnetsiz” ifadesini kullandı.



"Bazı şerefsizler, şehit sayısını abartılı vererek milletin moralini bozmaya çalışıyor. Gün gelir bunu yapan alçak basın o teröre hedef olur" diyen Kuzu, Hürriyet'e yüklenmeyi de ihmal etmedi.



Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Kuzu'nun bu paylaşımları, Twitter'da büyük tepki topladı.



İşte, Kuzu'nun o paylaşımları ve gelen tepkilerden bazıları:






Gebertilen Teröristlerin muayenesi mutlaka yapılmalıdır.Görülecektir ki,önemli bir bölümü sünnetsiz.Uyan Kürt kardeşim ne olur uyan artık.


— Burhan Kuzu (@BurhanKuzu) 7 Eylül 2015



2000 terörist ÖLDÜRÜLDÜ;500'den fazla teslim oldu ve 800'yakın yaralı var.Bu temizlik devam edecek.Halkın desteği PKK'ya asla olmayacak.


— Burhan Kuzu (@BurhanKuzu) 7 Eylül 2015



ERDOĞAN karşıtlığı kimilerinde öyle hastalık haline gelmiş ki,bunlar açıkça PKK'ya destek ve HDP'ye oy vererek bunu göstermişlerdir.


— Burhan Kuzu (@BurhanKuzu) 7 Eylül 2015



Cumhurbaşkanı 400 vekil isteyerek istikrarı anlatmasına rağmen,Hürriyet Gazetesi ve Parelel Medya bunu şerefsizce çarptırdılar.


— Burhan Kuzu (@BurhanKuzu) 7 Eylül 2015



Bazı şerefsizler,şehit sayısını abartılı vererek Milletin moralini bozmaya çalışıyor.Gün gelir bunu yapan Alçak basın o teröre hedef olur


— Burhan Kuzu (@BurhanKuzu) 7 Eylül 2015





Sayın Burhan Kuzu'ya kim Prof ünvanını verdi?Eğer bir Prof böyle yazarsa talebeleri ne yazar?Ayıp. #Sünnet


— Oktay Akkaya (@OktayAkkayaHH) 8 Eylül 2015



Düşünün !!! adam 400 vekil alıp anayasayı yenilese Burhan Kuzu'ya yaptırcak o işi. İlk maddesi; Türkiye Sünnetlilerindir. Sünnetsiz girilmez


— Angarabeyi (@Angarabeyi) 8 Eylül 2015



Müslüman olmak yetmez akp'li olacaksın. Yoksa ya dinsiz alevisindir ya sünnetsizsindir ya vatan haini ya paralel! Burhan Kuzu'ya


— Başak Kılıç (@Basak_kilc) 8 Eylül 2015



Bu Burhan Kuzu'ya hangi üniversite profesörlük verdiyse acilen geri almalı.


— Rustem Batum (@RustemBatum) 7 Eylül 2015



Şimdi Burhan Kuzu ile benim oyum bir mi


— didem soydan (@didem_soydan) September 7, 2015
Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin?