Burcu ve Bülent Parlak'tan şiddet iddiasına yanıt

Ünlü oyuncular Burcu Gönder Parlak'ın eşi Bülent Emrah Parlak hakkında ekonomik ve psikolojik şiddet uygulamaktan şikayette bulunduğu iddialarına yanıt geldi...

Oyuncu Burcu Gönder Parlak'ın meslektaşı olan eşi Bülent Emrah Parlak hakkında ekonomik ve psikolojik şiddet uygulamaktan şikayette bulunduğu iddia edilmişti.

Burcu Gönder Parlak ve Bülent Parlak çifti, yazılı bir açıklama yaparak, iddiaları yalanladılar. Ortak basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Değerli basın mensubu dostlarımız,

Bugün yazılı basın ve sosyal medyada tarafımızla ilgili çıkan haberler bizleri son derece üzmüştür. İkimiz de dostane ilişkiler çerçevesinde, karşılıklı fikir birliğiyle evliliğimizi sonlandırma karar aldık.

İkimizin de canımız kadar sevdiğimiz kızımız Lisa Parlak’ın incinmemesi adına, bu süreci kendi içimizde sürdürme kararı aldık.

Ayrıca haberlerde çıkan mücevher ve şiddet içerikli konular tamamen asılsızdır. Bu iletişim kazasından kaynaklanan habere konu olan dilekçe, zaten tarafımızdan hızlıca geri çekilmiştir.

Konuyla ilgili hassasiyetimizi göz önünde tutmanızı ve herkesten desteğinizi rica edeceğiz.

Burcu Gönder Parlak & Bülent Parlak"

Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Meğer bu yüzden evlere geliyormuş Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Sabah ve öğle saatlerinde sakın dışarı çıkmayın!