Burak Özçivit ve Fahriye Evcen birlikte görüntülendi. Özçivit, küçük oğlunun Karan'a benzediğini söyledi

Burak Özçivit ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Fahriye Evcen, Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi ve samimi açıklamalarda bulundu. Evcen'in doğum kilolarını vermesi dikkat çekti.

Oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı. 

'KEREM AĞABEYİNE BENZİYOR'

Gazetecilerle sohbet eden Özçivit, "Çocukları uyuttuk, evdeler. Her şey yolunda. Karan, kardeşine alıştı. Kerem de ağabeyine benziyor. Kerem'le ikinci kez aynı mutluluğu yaşadık" dedi.

Muhabirlerin “Karan kardeşine alıştı mı? Şimdiden bir abilik duygusu geldi mi?” sorusuna Özçivit, "Beklediğimizden daha iyi oldu. İlk günden itibaren alıştı" şeklinde cevap verdi.

İkinci kez anne olma sevincini yaşayan ve kısa sürede doğum kilolarından kurtulduğu gözlemlene Fahriye Evcen ise “Zaman geçtikçe daha da algılar diye düşünüyoruz abilik duygusunu” diye konuştu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3 yıllık ilişkilerini 2017 yılında nikah masasına oturarak taçlandırmıştı.

2017'de evlenen Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, ilk çocukları Karan'ı 2019'da, ikinci çocukları Kerem'i ise iki ay önce kucaklarına almıştı. 

'KARDEŞİNİ GÖRÜNCE MUTLU OLDU'

Ünlü çift en son hastane çıkışında görüntülenmişti. Fahriye Evcen, doğumla ilgili sorulara "Her şey çok iyi geçti. Benim de bebeğin de sağlığı gayet iyi. Karan'a çok benziyor. O da kardeşini görünce çok mutlu oldu" demişti.

İkinci kez babalık duygusu yaşayan Burak Özçivit ise, "İlk doğumda Fahriye'yi yalnız bırakmamıştım, ikincisinde de doğuma girdim" şeklinde konuşmuştu.

Beşiktaş, Yusuf Yazıcı için nabız yokluyor Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi Nisan ayında uğurlu günleriniz belli oldu İsmail Kartal'ı, Dusan Tadic sıkıntısı sardı Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası Kupada yarı final maçlarının fikstürü belli oldu