Bu hafta sonu sahneler depremde zarar gören tiyatrocuların olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde milyonlarca kişiyi etkileyen depremlerin ardından, bölgedeki tiyatro topluluklarıyla geçtiğimiz yıl 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde başlattığı dayanışma projesinin ikincisini depremin yıldönümünde gerçekleştiriyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta
meydana gelen ve 11 ilde milyonlarca kişiyi etkileyen depremlerin ardından, bölgedeki tiyatro
topluluklarıyla geçtiğimiz yıl 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde başlattığı dayanışma projesinin
ikincisini depremin yıldönümünde gerçekleştiriyor.

“Dayanışma Sahnesi-2” kapsamında, depremden zarar gören tiyatro topluluklarının yetişkin ve çocuk oyunları, 3 ve 4 Şubat tarihlerinde ücretsiz olarak İBB Kültür Merkezleri sahnelerinde olacak.

İBB Kültür, depremden etkilenen illerin tiyatrolarına kültür merkezlerinin sahnelerini açıyor.

Adana Gösteri Sanatları Merkezi, Osmaniye Pano Kids - Oksat, Adana Gülse Tiyatro, Hatay Ortak Sahne, Mersin Tarsus Şehir Tiyatrosu, Hatay Nar Sahne, Adana Reverans Sanat ve Adana Ekol Casting; 5 yetişkin 3 çocuk oyunu olmak üzere toplam 8 oyununu ücretsiz olarak İBB Kültür Merkezleri’nde sahneliyor.

Türkiye'den vize istemeyen ülke sayısı 99 oldu! Türkiye o ülke ile birleşecek! Şengör tarih verdi Kızıl Goncalar'da bu akşam fırtına kopuyor! Ercan'dan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı SASA'dan flaş bedelli sermaye artırım kararı Hadise Cannes'a damga vurdu!