Bozkır dizisi ikinci sezonuyla ekrana dönüyor

BluTV, izleyicinin yoğun ilgi gösterdiği orijinal yapımı ‘Bozkır’ın yeni sezonu için hazırlıklara başladı. İkinci sezonunda başrolleri Yiğit Özşener ve Furkan Andıç’ın paylaşacağı dizi için oyuncular ve ekip önceki gün okuma provasında bir araya geldi.

Polisiye ve suç dramasını buluşturan ‘Bozkır’, görsel dünyası, gizemli hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Başarısını ikinci sezonda da sürdürmek için iddialı olan dizi yine bozkırı ve suçu merkezine alacak.

Yapımını ARC Film’in yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği soluksuz izlenecek dizinin senaryosunu Levent Cantek kaleme alırken yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ üstleniyor. Bozkır’ın kadrosunda Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Gizem Karaca, Beril Pozam, Fatih Al, Cemal Toktaş, Bülent Düzgünoğlu yer alıyor. Bozkır, önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

Nisan ayının son günlerinde parayı bulacaklar Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar İsmail Kartal, Krunic'i yedek soyunduracak Sayısı artmıyor ama: Yeni taksi uygulaması geldi Seçtiğiniz yol karakterinizi ele veriyor Çanakkale'de göçük: 2 işçi hayatını kaybetti