Borsa İstanbul'da bugün akşam saatlerinde kritik gelişme... Kayıp yüzde 5'e çıktı, devre kesici uygulandı

Borsa İstanbul'da BIST100 endeksinde kaybın yüzde 5'e ulaşmasının ardından devre kesici uygulandı. Devre kesicinin çalışmasının ardından bugün seans yeniden başlamayacak.

Borsa İstanbul'da öğleden sonra satışlar hız kazandı. BIST 100 Endeksi yüzde 5 düşüşle 1.979 puana geriledi. Kayıpların ardından devre kesici çalıştı. Borsa günü de yüzde 5.08 kayıpla 1.979 puandan tamamladı.

Analistler piyasaya yansıyan olumsuz bir gelişmenin olmadığını belirtiyor. Rusya borsasında yaşanan yüzde 8'lik kaybın yurtiçi piyasaya da yansımış olabileceği ve teknik seviyelerin geçilmesiyle düşüşün hızlandığı belirtildi.

Seans yeniden başlamadı.

Nefise Karatay'ın son halini görenler inanamadı Türkiye’nin en öğrenci dostu şehirleri belli oldu Esra Ezmeci evinin kapılarını ilk kez açtı Ten rengi bikinisiyle olay yarattı! DOLAR Patlayacak mı? Merak Edilen Soruya Net Yanıt Yolcu uçağı otele düştü: İlk görüntüler geldi