Bitcoin 100 bin dolara çıkacak dedi ve tarih verdi. Bu altcoin sahiplerine ise kötü haber geldi: Yok olacaklar. Yatırım Danışmanı Süleyman İnan kripto para piyasasını değerlendirdi: BTC 100 bin doları aşacak

Yatırım danışmanı Süleyman İnan Medyatava TV Gündem programına konuk oldu ve kripto para dünyasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Scam coinlere yatırım yapılmaması gerektiğini vurgulayan İnan, yatırımcıların yaptıkları hatalara karşı uyarılarda bulundu. BTC hakkında önemli tarihlere dikkat çekti.

Medyatava TV Gündem programına konuk olan yatırım danışmanı Süleyman İnan kripto para piyasasını değerlendirdi ve çarpıcı açıklamalar yaptı. Scam coinlere yatırım yapmanın riskelerini belirten İnan coinlerle ilgili tahminlerini paylaştı. Bitcoin hakkında yorumlarını paylaşan yatırım uzmanı halving tarihini açıkladı. 

Shıba Inu ve Dogecoin'e yatırım yapanları uyardı, amaçsız olan bu coinlerin bir gün uçup gideceğini söyledi. Kripto para piyasasına girmek isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

İşte o açıklama:

Esra Ezmeci'den erkeklere 10 seks önerisi CHP'yi yasa boğan ölüm Ünlü sanatçı Armağan Şenol hayatını kaybetti Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun Ünlü oyuncu eşcinsel olduğunu açıkladı!