Bir platformdan daha 3 ay sonra ikinci zam. Euroleague, NBA ve La Liga maçlarını yayımlayan S Sport Plus aylık ve yıllık üyeliklere ikinci kez zam yaptı

Aralarında Euroleague, NBA, UFC ve La Liga gibi organizasyonların yayın haklarını bulunduran S Sport Plus platformu aylık ve yıllık abonelik ücretlerine zam yaptı. Platform en son 3 ay önce zam yapmıştı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Geçtiğimiz Eylül ayında üyelik ücretlerine zam yapan spor kanalı S Sport Plus üyelerine mail göndererek yıllık ve aylık abonelik ücretlerine zam yaptığını açıkladı.

Aralarında Euroleague, NBA, UFC ve La Liga gibi organizasyonların yayın haklarına sahip olan S Sport Plus üyelerine gönderdiği bir maille platformun ücretlerine 6 Şubat itibarıyla zam geleceğini duyurdu. Platform son zammını Eylül 2023'te yapmıştı.

Üyelere gönderilen "Fiyat Güncellemesi Hakkında" başlıklı e-mailde aylık 69,99 TL / yıllık 499,99 TL olan abonelik ücretinin aylık 99,99 TL / yıllık 699,99 TL'ye çıktığı belirtildi.

Kurum tarafından gönderilen elektronik postada şu ifadelere yer verildi: 

"Son dönemde maliyet yapısındaki değişkenlikler ve enflasyona bağlı artışlar nedeniyle, paket fiyatlarımızda güncellemeye gitmemiz gerekti. Hali hazırda kullanmakta olduğunuz S Sport Plus aylık paketinizin kullanım süresi sona erdikten sonra, 6 Şubat 2024 tarihi itibari ile yapılacak yenileme işlemlerinde güncel aylık paket satış fiyatı 99,99 TL (KDV dahil) üzerinden devamı sağlanacaktır."

Cinsiyet değiştirme kararı almıştı yeni poz geldi Herkesin gözü önünde uçakta seks yaptılar! AJet uçağında büyük kriz: 2.5 saat beklediler Alanya'da iğrenç görüntüler Uyku ilacıyla cinsel saldırı skandalı Havalimanı'nda Amerikalı Profesöre gözaltı