Bir kadın buz gibi havada çırılçıplak koştu. Kara, soğuğa ve çevredekilere aldırmadı

Türkiye soğuk hava dalgasının etkisi altına girdi. Aynı günlerde soğuk ve kar yağışı Türkiye'nin kuzeyinde bulunan Rusya'da daha etkili oluyor. Rusya'daki soğuk hava Türkiye'nin çok üzerinde seyrediyor. Buna rağmen Rus bir kadının kara, soğuğa ve çevredekilere aldırmadan sokak ortasında çırılçıplak koşması sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye hafta sonu ile birlikte soğuk ve kar yağışının etkisi altına girdi. Megakent İstanbul'da kar yağışı başladı. Termometreler sıfırın altını gösterdi.

Türkiye'nin kuzeyinde bulunan soğuk havası ile bilinen Rusya'dan şaşkınlık yaratan bir görüntü geldi.

Rusya’nın en kalabalık dördüncü kentlerinden Ekaterinburg’da bir kadın tamamen çırılçıplak vaziyette sokakta koşarken görüldü. Görüntülerde kadının evine gitmeye çalıştığı tahmin edilirken kar kalınlığının yaklaşık 10 santimetre olduğu şehirde kadının kimliği ya da detayları belirlenemedi.

Şehrin en popüler caddelerinden Tsiolkovsky'de yaşanan olayda kadının yanına gelen bir yabancı genç kadının sırtını ceketle örterken görüldü.

İşte o görüntüler:

Görüntüler sosyal medyada paylaşılırken binlerce yorum yapıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Bu kadın neden çırılçıplak koşmaya zorlanmış” yorumlarını yaptı.

Sevilla, Arda Güler transferini bitirmeye yakın Alişan mide bulandıran olayı ifşa etti Kıbrıs'a gidecekler dikkat: Bu 6 yeri görün Müstehcen pozlarına yenisini ekledi İstanbul'un simgesi 75 milyon liraya satılıyor! Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren değişiklik