Bir İngiliz futbolsever, Manchester City forması giyen Erling Haaland'ın ''robot'' olduğu gerekçesiyle Premier Lig'den ihraç edilmesi için kampanya başlattı

Manchester City'nin gol makinası Norveçli yıldız Erling Haaland için başlatılan kampanya herkesi şaşkına çevirdi.

Premier Lig ekibi Manchester City'nin bu sezon Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı Norveçli süper yıldız Erling Haaland, attığı goller ve müthiş performansı ile Avrupa futboluna damgasını vurmaya devam ediyor. Özellikle rakipleri için oldukça korkutucu olan 22 yaşındaki yıldız için İngiliz futbolseverler şaşırtan bir kampanya başlattı.

Avrupa basınında yer alan haberlere göre Erling Haaland'ın Premier Lig'de adeta dengeleri bozması sonrası İngiliz futbolseverler de şaşırtan bir kampanya başlattı. 'Erling Haaland bir robot olduğu için Premier Lig'den ihraç edilmeli' şeklinde başlatılan imza kampanyası Birleşik Krallık'ın dijital dilekçe sayfası üzerinden yapıldı. İngiliz futbolseverler kampanyaya büyük ilgi gösterirken, kısa süre içerisinde 2 milyon kişi katılım gösterdi.

KAMPANYAYA KATILAN TAKIM ARKADAŞI DA VAR

Norveçli golcünün takım arkadaşı Aymeric Laporte da kampanyanın ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından yayınlarken, esprili bir şekilde Erling Haaland'ın ' futbol 'dan men edilmesini istedi.

Skorer

Fenerbahçe, Konferans Ligi'ne veda etti Miha Zajc kredisini tamamen tüketti Dünya ısınıyor, ons altın ise rekora koşuyor: 2400 Tokat beşik gibi sallanıyor: Yine şiddetli deprem Zamanaşımına uğrayan hesaplarla ilgili yeni karar Gece yarısı kırmızı karınca operasyonu