Bir gazeteci daha tartaklandı

Özel bir hastanenin güvenlik görevlileri, hasta yakınıyla tartışmalarını görüntülemeye çalışan gazeteciyi darbetti.

Nusaybin ilçesinde öğretmenlik yapan Mesut Çetin, rahatsızlığı bulunan eşini tedavi için getirdiği Mardin'deki özel bir hastanede, görevlilerle tartıştı. Hastanenin dışında da devam eden tartışma, arbedeye dönüştü.



Bu arada güvenlik görevlileri, olayı görüntülemeye çalışan İlke Haber Ajansı muhabiri Mehmet Salih Keskin ile tartıştı. Güvenlik görevlileri, görüntü çekmesini istemedikleri gazeteciyi darbetti. Olayda gazeteci Keskin'in kamerası hasar gördü.



Darbedilen Keskin, Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Emniyet müdürlüğü ekipleri, darp olayının yansıdığı güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.



Vali olayı kınadı



Vali Mustafa Taşkesen, darbedilen gazeteci Keskin ile telefonla görüştü. "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Taşkesen, hoşgörü kenti olan Mardin'de bu tür fiili saldırıların yaşanmasının üzücü olduğunu dile getirerek, saldırıyı kınadı. (AA)




Zenginliği tatmadan ölmeyecekler! Bir maden suyu skandalı daha: Dışkı tespit edildi Mayıs ayında yüzleriniz gülecek! Dolar 25 TL'ye düşecek! Tarih verildi Farklı maymunu 8 saniye içinde bulabilir misin? Meğer bu yüzden evlere geliyormuş