Bir evde meydana gelen patlamada 4 kişi öldü! ABD'de patlama sonrası facia: 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişiden haber alınamıyor, 3 ev yerle bir oldu

Son dakika haberine göre ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olayda 4 kişi yaşamını yitirirken 1 kişi kayboldu, üç ev de yerle bir oldu. Olayla ilgili polis soruşturma başlattı.

Kaynak: A.A

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bir evde meydana gelen patlamada 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 1 kişiden de haber alınamadığı bildirildi.

The New York Times'ın haberine göre, Pensilvanya'nın Plum bölgesindeki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle patlama yaşandı.

Patlamanın etkisiyle 3 ev yerle bir olurken, çevredeki birçok ev de hasar gördü.

Plum Polis Departmanı'ndan yapılan yazılı açıklamada, ilk belirlemelere göre 4 kişinin yaşamını yitirdiği, 1 kişiden ise haber alınamadığı aktarıldı. Olayda yaralanan 2 kişinin durumunun stabil olduğu, 1 kişinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Polisin olaya ilişkin soruşturması sürüyor.

Aziz Yıldırım'ın yeni bombası Romelu Lukaku İstanbul'da ilk kez görüldü. Herkes şaşkın Sabaha karşı İzmir'de korkutan deprem Uçak kazası firarisi 17 yıl sonra yakalandı Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanı adayı Fabrikada skandal; kamera koyup kadınları izlemiş